Blog
0   1

Mit første møde med matematikken

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer til konference og workshops torsdag den 8. februar 2018 kl. 9.00-16.30 i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

Samarbejdet mellem pædagoger og lærere har været i gang i en årrække med henblik på at skabe sammenhæng, kontinuitet og helhed i arbejdet med børns sprogudvikling og læseundervisningen. En tilsvarende målrettet indsats er ønskelig i forhold til udvikling af og sammenhængen mellem dagtilbuddets og børnehaveklassens arbejde med matematik og matematikken i indskolingen. Der er behov for ny viden og en debat om, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Vi skal sammen sikre, at den spirende matematikfaglige udvikling i dagtilbuddet og i børnehaveklassen kan danne afsæt for at skabe større sammenhæng mellem det, der sker i dagtilbud, børnehaveklasse og skole! Hvordan arbejdes der med matematik i dagtilbud, børnehaveklassen og i 1.-3. klasse? Hvordan kan der skabes et fagligt flow i børnenes matematiklæring? Hvordan sikrer vi, at pædagoger og lærere er i stand til at løfte opgaven, så børn og elever får en inspirerende, aktiverende og høj faglig matematikundervisning, der samtidig sikrer deres glæde og forståelse for matematik og for de sammenhænge, matematikken indgår? Danmarks Matematiklærerforening har samlet en smuk håndfuld dygtige personer, der gerne vil dele viden og debattere med dig.

Konferenceprogrammet er vedlagt her.

Tilmelding på www.dkmat.dk

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.265 andre er allerede tilmeldt