Debat

Undersøgelse om Pengeby

Matematiklærere søges til interviewundersøgelse om Pengeby

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære alle, 

Jeg hedder Martin Troelsgaard og arbejder i Advice A/S. Vi er i gang med en brugerundersøgelse af Danske Banks læringsplatform, Pengeby, som bl.a. kan bruges i matematikundervisningen på 1-3 klassetrin. I den forbindelse er vi på udkig efter matematiklærere - gerne fra Jylland - som har erfaringer med at benytte Pengeby i undervisningen, og som har lyst til at deltage i et 30 min. telefoninterview. 

Interviewet vil finde sted i uge 2,3 eller 4 og handle om: 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

  • Erfaringer med at bruge Pengeby i undervisningen og dine vurderinger af børnenes brugsoplevelser og udbytte af Pengeby i den forbindelse.
  • Vurderinger af styrker og svagheder ved Pengeby – både ift. børnenes brugsoplevelse og som værktøj i en undervisningssammenhæng. 
  • Ønsker og input til Danske Bank, når man skal se på udvikling af nye platforme ud fra de behov, der gør sig gældende i en undervisningssammenhæng. 

Deltager man i et interview modtager man et Supergiftcard på 400 kr. fra Gogiftcard. 

Har du interesse i at deltage, kan du skrive her eller kontakte mig direkte på 25572168/martin.t@adviceas.dk

Vh Martin Troelsgaard

Powered by Labrador CMS