Blog
0   3

Glædelig jul

Abonner på nyt om Musiklærer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Musikken skaber glæde og fællesskab.

Kære musiklærere.  De sidste uger har FB været fyldt med skønne opslag med børn der synger, spiller og optræder i anledningen af julen.  D.13.12 var det Luciadag og alle steder gik de skønneste piger og drenge luciaoptog og sang den traditionsrige sang med deres smukke børnestemmer. I denne uge har det vrimlet med optagelser af børnekor, orkester, fortolkning af krybbespil, afslutning med musikskolen osv osv og alle steder har musiklærerne brugt timer på at øve med børnene, for at give dem og deres forældre en dejlig oplevelse.  Jeg ved hvor meget det kræver, men jeg ved også hvor meget man som musiklærer får igen i disse dage. Ikke på lønkontoen eller "udbetalt" i blomster og chokolade, men i form af smil, knus og glæde og følelsen af at give disse børn en helt særlig oplevelse, som de aldrig vil glemme.  Mit julebudskab er, at vi skal være stolte af vores fag og vores arbejde og huske på alle de fantastiske øjeblikke der har været i løbet af skoleåret. Øjeblikke hvor musikken har været bærende og givet det sidste lille pift. Øjeblikke hvor følelsen af fællesskab ikke kan blive større og stærkere. Øjeblikke hvor vi gjorde det sammen. Jeg vil ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår, hvor der helt sikkert vil opstå ligeså mange stjernestunder som i dette år.  Karen

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
727 andre er allerede tilmeldt
Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)