Debat

Politiken - organet for den højeste oplysning?

Spørgsmål i Politiken, PS, søndag den 17. december, til Anders Bondo Christensen: "I 2013 endte forhandlingerne om lærernes arbejdstid i konflikt. Er det et våben, du er klar til at trække frem af arsenalet igen?"

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Én ting er, at Politiken støtter folkeskolereformen politisk. En anden er, at avisen, når en tidligere statsminister taler over sig om, hvad der rent faktisk skete tilbage i 2012-13, vælger at dække over hende ved at tilsidesætte den 4. statsmagts fundamentalt kritiske tilgang til de tre andre statsmagter, i dette tilfælde den lovgivende. Men når avisen søndag den 17. december forsøger at ændre den historiske virkelighed fra, at KL lockoutede lærerne, til at lærerne strejkede, så er bægeret ved at være fyldt, og jeg må spørge mig selv: Hvorfor er det lige, at jeg abonnerer på denne moderne udgave af Pravda?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS