Naturfagslærere kan få en stor pris

Skoleledere kan indtil 31. januar indstille en god naturfagslærer til Novo Nordisk Fondens priser. Der er priser til lærere i natur/teknologi og i udskolingen øst og vest for Storebælt. Priserne er på 50.000 kr. til læreren og 200.000 kr. til skolen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Undervisning i vingummibamsers kemi og skabelse af en bionedbrydelig kugle, så man undgår lidelser hos dyr, der har hagl i kroppen efter mislykket jagt - det er nogle af de kreative undervisningstiltag, som tidligere vindere af priserne har taget for at fange elevernes interesse for de naturvidenskabelige fag.

Indstil en dygtig naturfagslærer til en stor pris

Der er priser til grundskolelærere i natur/teknologi i indskoling og mellemtrin, til udskolingslærere i fagene biologi, fysik/kemi, geografi og matematik og til undervisere i naturfagene og matematik på læreruddannelsen. Desuden er der en pædagogpris og en gymnasielærerpris.

Prisernes formål er at anerkende og synliggøre en særlig indsats med at skabe interesse for naturfag.

Skolelederne skal udfylde en formular på Novo Nordisk Fondens hjemmeside her, hvor man kan læse mere om de enkelte priser og indstillingsmuligheder.