Sverige
0   4

Svensk videnskabsråd storsatser på forskning i specialundervisning

En ny forskerskole skal give svenske lærere særlige færdigheder inden for specialundervisning og et bredere videnskabeligt grundlag at arbejde på. "Der er stor mangel på lærere, men også på uddannelse på dette område. Forskning findes der også et stort behov for. Det er vigtigt at sikre det videnskabelige grundlag for arbejdet”, siger professor og forskningsdirektør Mona Holmqvist fra universitet i Malmø til specialpedagogik.se. Hun har fået 40 millioner kroner af det svenske videnskabsråd til forskerskolen, som skal drives i samarbejde med andre universiteter.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.562 andre er allerede tilmeldt