0   136

Elever på digital skole i ferien

160 børn fortalte deres egne digitale historier, da de i påskeferiens tre første dage var i påskeskole hos Microsoft. Laura Dalsgaard Jakobsen fra 5. klasse på Grantofteskolen i Ballerup var med.

Hvad synes du om at være i digital påskeskole?

Artiklen fortsætter under banneret

»Det var spændende, at vi fik lov til at lave vores egne film, og at vi fik et valgfrit emne. Jeg lavede en film om Microsoft, hvor jeg fik en masse af dem fra kontorerne til at sige noget fjollet. De sagde bare bla, bla, bla«.

Hvorfor vil du bruge tre dage af din påskeferie på at være i skole?

»Jeg var med forrige år sammen med min lillebror, og det kunne være spændende at prøve igen. I år var jeg sammen med min egen aldersgruppe og fandt ud af, at man også kan møde andre. Jeg har fået rigtig mange nye venner og fået deres e-mail-adresser«.

Hvordan er påskeskolen anderledes end en almindelig skoledag?

»Hvis man er færdig, kan man bare sætte sig til at spille computer, man må gerne sidde og snakke, og man får cola og chips. Så kan man rigtig sidde og hygge sig«.

Lærte du noget, som du synes, du kan bruge?

»Ja. Men ikke rigtig nyttige ting, dem tror jeg, jeg kunne i forvejen. Men jeg lærte om nogle hjemmesider, som man kan bruge til at lave film derhjemme, og dem bruger jeg stadig. Jeg lærte også, at man godt kan arbejde sammen, selv om ens makker vil noget andet end én selv. Jeg ville gerne lave en film om en omvendt dag, og hun ville gerne lave noget med voksfigurer. Og så endte vi med at lave fjolle-filmen om Microsoft«, fortæller Laura, hvis film vandt i hendes aldersgruppe.

lkp@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet