"Det er vemodigt og følsomt, når en gammel og velrenommeret uddannelse bliver nødt til at flytte fra et skønt sted", lød det i marts fra den tidligere formand for Formidlerne Ulla Maria Mortensen.

Ankerhus er solgt til Juuls Skoleejendomme

Ankerhus, som i mere end 100 år har huset uddannelser i ernæring og sundhed, er nu blevet solgt. Ernæring og sundhedsuddannelsen bliver boende indtil 2020, hvor de skal flytte ind i det nye campus i Slagelse.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Professionshøjskolen Absalon vil samle alle uddannelser i et nybygget campus i Slagelse. Derfor besluttede man i marts i år at sælge Ankerhus ved Pedersborg Sø i Sorø. Og nu er salget en realitet.

Efter en budrunde har Juuls Skoleejendomme Aps købt bygningerne. Juuls Skoleejendomme er en del af Behandlingsskolerne, som har tilbud til børn med særlige behov.

Det er ikke endeligt afgjort, hvad bygningerne skal bruges til, men efter al sandsynlighed skal der være aktiviteter for børn med særlig behov. Det er planen at bevare bygningerne.

Den endelige salgsdato er sat til 1. januar 2020, hvor det nye campus skal stå klar, så de studerende på uddannelsen i ernæring og sundhed bliver boende et par år endnu.

Forståelse for lukning af Ankerhus

 

Powered by Labrador CMS