Hovedpræmien er et weekendophold for to på et af de lækre Sinatur-hoteller med alt betalt - til en værdi af 7.500 kroner.

2. søndag i advent: Deltag i vores julequiz og vind et weekendophold

Så er anden runde i folkeskolen.dk's adventsquiz åben. Vi har sat mere vin på højkant, og efter nytår trækker vi lod om et weekendophold for to til en værdi af 7500 kr.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Test din viden om folkeskolen, året der er gået og Fagbladet Folkeskolen.

Hvis du også vil deltage i den ugentlige lodtrækning om tre flasker vin, siger du samtidig ja til at modtage folkeskolen.dk's ugentlige nyhedsbrev (hvis du allerede får nyhedsbrev fra os, er du naturligvis også med i konkurrencen).

Du kan deltage hver adventssøndag, hvor der kommer nye spørgsmål - og for hver uge, du deltager, får du et lod i den store julekonkurrence, hvor du kan vinde et weekendophold for to til en værdi af 7.500 kr. på et af Sinatur-hotellerne.

Der trækkes lod i uge 1 i 2018, og vinderne får direkte besked.

 

 

Læs mere

Du kan deltage i alle fire runder helt frem til d. 2. januar2018 - find de øvrige her.

Powered by Labrador CMS