Naturfag
0   214

Indstil et godt naturfagsprojekt - sidste frist den 20.august

I 2018 og 2019 uddeler Lærerprofession.dk særpriser for det bedste bachelorprojekt fra læreruddannelsen og det bedste diplomprojekt fra skoleområdet om et, flere eller alle naturfag: biologi, fysik-kemi, geografi og natur/teknologi

Lærerprofession.dk uddeler hvert år en række priser for gode bachelor- og diplomprojekter. I de kommende to år vil Lærerprofession.dk sætte ekstra fokus på skolens naturfag og de potentialer og problemer, der opleves med dem - både for lærere og elever. Derfor uddeles der en særpris for det gode professionsbachelorprojekt om naturfag og/eller en særpris for det gode pædagogiske diplomprojekt om biologi, fysik/kemi, geografi og/eller natur/teknologi.

Priserne er på 10.000 kroner, et boggavekort på 1000 kroner og en Mano-kande. De uddeles fredag den 16.november i København.

Artiklen fortsætter under banneret

Dommerne leder efter originalitet

Dommerne skal ikke lede efter bestemte pædagogiske svar, men søge efter projekter, der kobler diskussion af muligheder og udfordringer med et handlingsrettet perspektiv. Vægten kan måske ligge på faget eller fagenes dannelsespotentialer, på det fællesfaglige og/eller på koblingen mellem praksisempiri og fagdidaktisk indsigt. Det er ikke afgørende. Men dommerne vil, som ved Lærerprofession.dk's øvrige pristildelinger, lægge vægt på originalitet og se efter, om projekterne kan inspirere andre og være med til at udvikle lærerprofessionen og skolen. 

Særprisdommerne i 2018 er:

- konsulent Erland Andersen, naturfagskurser.dk, København,

- pædagogisk konsulent Brian Ravnborg Christrnsen, CFU Aalborg,

- lærer Betina Downes, Herfølge Skole,

- lærer Jonas Jensen, Aarhus, prisvinder 2017,

- lektor Lars Brian Krogh, læreruddannelsen Aarhus, Via UC,

- professor Claus Michelsen, Syddansk Universitet

- projektleder Thorkild Thejsen, Lærerprofession.dk.

Indstilling senest den 20.august

Det er eksaminator og censor, der ved eksamensbordet kan beslutte at indstille et projekt, og de præsenteres og offentliggøres løbende hen over sommeren og efteråret.

Indstillingsfristen er som for de øvrige projekter mandag den 20.august. 

Lærerprofesssion.dk drives i fællesskab af professionshøjskolerne og fagbladet Folkeskolen, og dommerne er uafhængige. 

(Dommernavnene er tilføjet den 13.11.). 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

De bedste professionsbachelorprojekter og pædagogiske diplomprojekter

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.101 andre er allerede tilmeldt

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.369 andre er allerede tilmeldt