Gratis skolepakke om onlinesikkerhed

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nyt undervisningsmateriale fra Codan skal hjælpe eleverne i 7.-10. klasse med at færdes mere sikkert på nettet. Den gratis skolepakke om blandt andet nethandel, identitetstyveri, privatindstillinger og sikker adfærd på de sociale medier er udviklet sammen med undervisere og pædagoger i netværket Ungdomsbyen.

»For at blive i elevernes rette element udfordrer vi dem også til at dele deres viden og læring gennem egenproducerede YouTube-videoer, som kan inspirere børn på samme alderstrin. Eleverne har også mulighed for at indstille videoerne til en konkurrence, hvor præmien er et møde med den populære YouTuber Rasmus Brohave, der vil dele sine egne tips og tricks om sikkerhed og videoproduktion«, siger Camilla Amstrup, direktør for privatforsikringer hos Codan, i en pressemeddelelse.