Børneliv
0   0

Kommuner glemmer at tænke skolen ind i anbringelsessager

En femtedel af landets 11.000 anbragte børn og unge går ikke i skole i op til flere måneder. Skolepauserne opstår typisk, når et barn anbringes første gang eller flyttes fra et sted til et andet, forklarer professor Inge Bryderup fra Aalborg Universitet. ”Der er en underlig tendens til, at kommunerne tænker, at det vigtigste er at finde et godt anbringelsessted. Og så kommer skolen i anden række. Men skolen er disse børns bedste chance for at klare sig godt i fremtiden”, siger hun til Politiken. KL erkender, at der skal ske ændringer i kommunerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.141 andre er allerede tilmeldt