Blog
1   3

Løvebrøl og stjernestøv

Abonner på nyt om Læreruddannelsens forening for madkundskab i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Timm Vladimir er kommet ind i Madkamp'en

"Godt brølet, løve" skrev en kollega til mig efter at have læst min artikel om madkundskab som prøvefag (www.folkeskolen.dk/618626/madkundskab-som-proevefag ).

Og jeg brøler videre, nu i kor med Timm Vladimir, som i denne uge er med Madkamp rundt på 5 skoler fordelt over hele landet for at sylte i forbindelse med årets tema for DM i madkundskab Konserver din køkkenhave.

Timm Vladimir har nemlig mere end sylteglas og krydderier med sig - han har samtidig budskabet om at gøre madkundskab til et prøvefag, fordi han også ønsker, at faget skal styrkes (www.folkeskolen.dk/620109/bagedystvaert-madkundskab-skal-vaere-et-proevefag ).

Så må vi håbe, at stjernestøvet vil lyse budskabet op, så det kommer til at stå klart!

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
813 andre er allerede tilmeldt