Autisme-spektret
1   1

Viborg-skoler oplever kraftig vækst i elevtallet i deres autismetilbud

I løbet af fem år er antallet af elever på de fire skoler med autisme tilbud steget fra 82 til 121, hvilket er en stigning på knap 50 procent. Det viser en analyse, som børne- og ungdomsudvalget i Viborg Kommune har fået foretaget, skriver TV Midtvest. Udviklingen ses i hele landet. ”Vi får rigtig mange medlemmer. Man er blevet meget, meget bedre til at diagnosticere, og man kan gøre det hos børn, der er helt ned til otte måneder”, siger Heidi Thamestrup, formand for Landsforeningen Autisme.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
8.708 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julequizzen

Juletrae

Så er det december, og Folkeskolen.dk har sat nogle kasser vin og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en adventsquiz. Der kommer nye spørgsmål hver søndag i advent, så følg med og forøg dine vinderchancer.

Tricks