Debat
0   159

Kan lærere lære?

I Folkeskolen nummer 7 er forsideog indhold rettet mod, at en skole har fundet ud af, at eleverne fungerer meget bedre, når de har fået motion.

Det er egentlig underligt, for samme viden fik jeg i læreruddannelsen for 30 år siden. I de mellemliggende år har den været brugt også på min arbejdsplads, dog af og til med protester fra ledelsen, idet sagen åbenbart stred imod en forestilling om, at eleverne skulle have mulighed for at fise den af i frikvartererne i stedet for at tvinges ud i den friske luft.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er spøjst, når gammel viden hives frem som nytænkning, og det er deprimerende, når de voksne ikke må træffe de voksnes beslutninger. Når nu vi ved, at elever fungerer bedre efter motion/frikvarter med aktivitet, hvorfor så gøre det til et problem? Lad det være standard på alle skoler, og lad os fastholde de gode ting. Ellers har vi ingen nytte af vor viden, men skal begynde forfra hver gang!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ