Debat
0   133

Populistisk fis – igen igen

Vores formand, Anders Bondo Christensen, beskyldte på tv en af vores folkevalgte politikere for »populistisk fis«.

Hvad han mente med det, får stå heni det uvisse, bortset fra at hantydeligvis var uenig med modparten. Anders Bondo har selvfølgelig ret til at have sin mening, også politisk. At hanmåske har sit bagland med, er i bedste fald »populistisk fis«. Min mening repræsenterer han i hvert fald ikke. At han i sit svar til mig her i Folkeskolen henviser til sitpåfaldende hastigeforsvar i månedsmagasinet Undervisere for sine upassende udtalelser, imponerer mig ærlig talt ikke. Og det kom heller ikke bag på mig. Hvornår er Undervisere egentlig blevet et politisk debatforum?

Artiklen fortsætter under banneret

Det er såmænd ikke hans holdninger, jeg angriber. Det erformen. En professionel formand for en stor faglig forening benytter efter min mening slet ikke sådanne metoder.Det giver mindelser om min barndoms »du er dum«-argumenter. Kan vidog ikke få en formand, der på trods af manglende argumenter viser en vis form for respekt for demokratiet? Alt andet er ødelæggende for vores agtelse som lærerstand.

Jeg håber, men forventer egentlig ikke et svar på dette.

Svar

Kære Karsten Søberg!

Mit indlæg i den faste klumme »DLF mener« var ikke tænkt som et forsvar. Mit budskab var, at politikerne bør sætte sig ind i problemerne, før de udtaler sig fordømmende om en skole og en skoleleder. For mig er det et væsentligt kvalitetskrav til det demokrati, jeg i høj grad både respekterer og vil kæmpe for.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF

Redaktionen betragter hermed denne debat for afsluttet her i bladet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ