Billedkunst
0   4

Hjælp os til at blive klogere på billedkunst-undervisningen

Vi hører ofte lærere tale om, at billedkunst prioriteres meget forskelligt på landets skoler. Det vil redaktionen gerne sætte fokus på, og til det har vi brug fra at høre fra jer, som underviser i faget, i et spørgeskema om billedkunst.

Hvem underviser i billedkunst på din skole? Er I mere end én voksen af gangen? Hvordan ser lokalerne ud? Og føler du dig godt klædt på til at undervise?

Spørgsmålene er mange, og på det faglige netværk for billedkunst - folkeskolen.dk/billedkunst - vil vi rigtig gerne blive klogere på jer, som underviser i faget. Besvarelserne vil blive brugt til artikler om, hvordan det står til med billedkunst-undervisningen, og hvilke udfordringer I oplever.

Derfor beder vi dig, som underviser i billedkunst og/eller er linjefagsuddannet i faget om at besvare nedenstående spørgeskema. Det tager kun syv minutter, og vi vil være meget glade for din hjælp. Din besvarelse er selvfølgelig anonym.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.733 andre er allerede tilmeldt