Hjælp os til at blive klogere på billedkunst-undervisningen

Vi hører ofte lærere tale om, at billedkunst prioriteres meget forskelligt på landets skoler. Det vil redaktionen gerne sætte fokus på, og til det har vi brug fra at høre fra jer, som underviser i faget, i et spørgeskema om billedkunst.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvem underviser i billedkunst på din skole? Er I mere end én voksen af gangen? Hvordan ser lokalerne ud? Og føler du dig godt klædt på til at undervise?

Spørgsmålene er mange, og på det faglige netværk for billedkunst - folkeskolen.dk/billedkunst - vil vi rigtig gerne blive klogere på jer, som underviser i faget. Besvarelserne vil blive brugt til artikler om, hvordan det står til med billedkunst-undervisningen, og hvilke udfordringer I oplever.

Derfor beder vi dig, som underviser i billedkunst og/eller er linjefagsuddannet i faget om at besvare nedenstående spørgeskema. Det tager kun syv minutter, og vi vil være meget glade for din hjælp. Din besvarelse er selvfølgelig anonym.

Læs mere

Tryk her for at besvare spørgeskemaet