Blog
0   3

Brobygningskursus

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.


Fransklærerforeningen udbyder kursus om brobygningsforløb for fransk-, spansk- og italiensklærere fra grundskolen, stx, hhx og VUC samt de videregående uddannelser.

Kurset skal ses som inspiration til, hvordan man i samarbejde institutionerne imellem kan facilitere implementeringen af de nye bestemmelser og fremme de muligheder, der er for at styrke sprogundervisningen op igennem skolesystemet.

Med baggrund i folkeskolereformen og den nye gymnasiereform, hvor der er enighed om, at fremmedsprog skal opprioriteres og tilbydes tidligere i folkeskolen og i det hele taget vægtes højere i hele uddannelsessystemet, vil vi med dette kursus præsentere nogle anderledes og utraditionelle brobygningsforløb, som kan være med til at vække og fremelske elevernes interesse og motivation for at lære de romanske sprog.

Artiklen fortsætter under banneret

Tilmelding senest 9. januar 2018 til Ulla Pedersen på ulla.pedersen@skolekom.dk, tlf. 29 86 81 43. Ved tilmelding oplyses navn og ansættelsessted, ean-nummer, samt det kursussted, hvor du ønsker at deltage i kurset.

Kurset udbydes torsdag d. 18. januar i Odense

                          torsdag d. 25. januar i Aarhus

                          mandag d. 29. januar i Aalborg

                          torsdag d. 1. ferbruar i København

Se også annoncen på Fransklærerforeningens hjemmeside: fransklaererforeningen.weebly.com/aktuelle-kurser.html


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.844 andre er allerede tilmeldt