Debat

KM-57

Sjov, skræmmende og/eller fjollet historie om fremtidens folkeskole.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med Karensmindeskolens 40 års fødselsdag, blev jeg bedt om at skrive en tale af en ældre kollega. Jeg blev uddannet fra Aalborg Seminar (UCN) i 2015 og har kun været på skolen i 2 år. Derfor var det svært at genfortælle skolens historie eller blot om hvordan folkeskolen er i dag. Men i mine 4 år som studerende og 2 år som lærer, har jeg alligevel set, hvordan samfundet og skolen har ændret sig på sjove, interessante og skræmmende måder.  Stærkt inspireret af George Orwell og hans samfundskritik valgte jeg at skue 40 år ud i fremtiden, for hvordan vil skolen være når den fylder 80 år? Det blev der en kort historie ud af som var til stor morskab for både pensionerede og nuværende lærere. Jeg har valgt at dele den her i PDF form, brug den, del den eller hvad I ønsker at gøre med den.

God fornøjelse! 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget