Seksualundervisning
0   1

Satspuljemidler skal forebygge seksuelle overgreb mod børn og unge med handicap

Børn og unge med handicap er mere udsatte for seksuelle overgreb end deres jævnaldrende. Derfor har partierne bag en ny satspuljeaftale på socialområdet afsat en pulje til frivillige og private organisationer, som vil styrke børn og unge med handicap i at sætte grænser og håndtere konflikter for at forebygge seksuelle overgreb. I alt 43,9 millioner kroner over de næste fire år. Pengene skal også dække, at en række kommuner kan høste erfaringer med én koordinerende sagsbehandler på børnehandicapområdet, som efterfølgende skal udbredes til alle landets kommuner.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt