1   4

Analyse: Børn vil gerne mere i køkkenet med forældrene

En ny analyse fra Landbrug og Fødevarer viser, at børn i 4. - 6. klasse gerne vil bage mere kage, brød og boller sammen med deres forældre, mens 51 pct. gerne vil lave mad sammen med deres forældre. "Ud fra analysen kan vi se, at børn helt generelt gerne vil lave mad derhjemme. Det kræver dog typisk en vis tids- og energimæssig investering for forældrene, hvis barnet er uvant med at være i et køkken", siger Line Munk Damsgaard, der er ernæringschef i Landbrug & Fødevarer og koordinator for projektet Madskoler i en pressemeddelelse fra Landbrug og Fødevarer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.260 andre er allerede tilmeldt