Vil du med til prisfest?

Fredag den 17. november uddeler Lærerprofession.dk priser for årets bedste bachelorprojekter fra læreruddannelsen og årets bedste pædagogiske diplomprojekter fra skoleområdet. Der trækkes lod om 30 gæstebilletter

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er indsendt 66 projekter i år, og dommerne har fundet seks vindere. Hvem, der skal have 1.-, 2.- og 3.-priserne og fagbladet Folkeskolens formidlingspris, afsløres fredag den 17.november i København, hvor der holdes prisfest hos Lærerstandens Brandforsikring i Kompagnistræde 39 i København fra 13.30 til 17.

Send en e-mail

Hvis du har lyst til at være med, skal du sende en e-mail om det til cmk@folkeskolen.dk senest den 8.november. Skriv "prisfest" i emnefeltet. De sidste 30 stole reserveres efter lodtrækning. Du får en mail, hvis du er blandt de heldige.

Uddannerlsesministeren kommer

Kuverterne med vindernavnene åbnes i år af uddannelsesminister Søren Pind og formanden for Danmarks Lærerforenings pædagogiske udvalg, Bjørn Hansen. Prorektor Alexander von Oettingen fra UC Syd taler om evidens, undervisning og dannelse, formanden for Lærerstuderendes Landskreds, Jenny Maria Jørgensen, taler om den gode læreruddannelse, og Kor Z fra UCC underholder.

Jyderne løber med priserne

Undervejs i vurderingen ser dommerne ikke på, hvor projekterne kommer fra, men da vinderne var fundet, viste det sig, at jyderne i år løber med alle seks priser:

Jonas Jensen, Læreruddannelsen i Aarhus:

Bachelor: Arbejder I fællesfagligt eller flerfagligt? 

Gry Damgaard Nielsen, Læreruddannelsen i Aalborg:

Bachelor: Når læreren er fremmedsproget 

Amalie Rasmussen, Læreruddannelsen i Silkeborg:

Bachelor: Et fag med uudnyttet potentiale 

Maria Grove Christensen, Professionshøjskolen Nordjylland i Aalborg: 

PD: Mange lærere arbejder ikke bevidst med regnestrategier 

Janus Lybro, Professionshøjskolen Via i Aarhus:

PD: "Er tiden slut, når den er gået?" 

Rikke Holm Hammer, Professionshøjskolen Nordjylland i Aalborg:

PD: Svagtseende og blinde teenagere trives ikke i skolen 

Lærerprofession.dk drives i fællesskab af professionshøjskolerne og fagbladet Folkeskolen. Projektet støttes af Akademisk Forlag, Gyldendal Uddannelse, Hans Reitzels Forlag, Kähler Design, Lærerstandens Brandforsikring, Sinatur-hotellerne og Aarhus Universitetsforlag.

 

Powered by Labrador CMS