Uskolet
0   10

Merete Riisager 
går på deltid

Landets folkeskoler skal have øgede frihedsgrader. Det synspunkt har undervisningsminister Merete Riisager luftet ved flere lejligheder - senest på Lærerforeningens kongres. Hun mener, at både staten og kommunerne har været alt for optagede af detailregulering og tjeklister.

»Vi har simpelthen blandet os for meget«, forklarer ministeren, som nu er klar til at tage konsekvensen. »Når vi nu overlader mere til skolerne selv, er det naturligt, at vi herinde i ministeriet fremover forventer indimellem at få sværere ved at finde på noget at lave. Derfor har jeg besluttet at gå på deltid fra og med december«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen