Skønlitteratur
0   0

Stem til børnevalget 2017

Danmarks børnebiblioteker er klar med et stærkt hold af kandidater til årets børnevalg i november. Når de voksne går til kommunalvalg den 21. november, får børn nu også mulighed for at stemme på en kandidat fra børnelitteraturen. I 2015 vandt Pippi Langstrømpe på løftet »Nej til kedelige ting«, men hun genopstiller ikke i år. I stedet kan man stemme på blandt andre Cirkeline, Spørge Jørgen og Manu Sareens litterære skabning; Iqbal Farooq.

Ballerup Børnebibliotek har udviklet børnevalget sammen med Danmarks Biblioteksforening og en række børnebogsforlag for at stimulere børnenes demokratiske dannelse. Biblioteket har udformet valgmateriale og gjort det tilgængeligt for alle landets folkebiblioteker.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.064 andre er allerede tilmeldt