Børneliv
0   0

Få et venskab for livet

Børnelivet kan være fyldt med skole, sport og legeaftaler med gode klassekammerater, men det kan også være ensomt. Børns Voksenvenner er en landsdækkende frivillig forening, hvis målsætning er at skabe venskaber mellem de frivillige voksne og børn, som måske mangler voksenkontakt i hverdagen.

»Det er forældrene, der skal henvende sig til os, men læreren er også tæt på børnene og har mulighed for at spotte nogle ting, som forældrene ikke altid kan se«, siger Nathalie Ida Fretté Schöneberg, der er akademisk medarbejder for Børns Voksenvenner i København. »Hvis lærerne får øje på en elev, som har et spinkelt voksennetværk, har de derfor mulighed for at oplyse forældrene om Børns Voksenvenner«.

Artiklen fortsætter under banneret

Det hele er gratis, de voksne er frivillige, og selv om foreningen rækker ud til børn mellem seks og 12 år, er forhåbningen, at venskabet kan holde gennem lang tid og måske endda hele livet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen