Blog
0   3

Legater skal deles ud – grib chancen og søg inden 1. november

Abonner på nyt om Ulla Maria Mortensen i dit personlige nyhedsbrev.


Ernærings- og sundhedsuddannede kan som den eneste medlemsgruppe i DLF søge legater til fx personlig kompetenceudvikling, internationale konferencer, publikationer eller almene formål.

Ernærings- og sundhedsuddannede medlemmer af DLF kan søge om tilskud til fx efter- og videreuddannelse, personlig kompetenceudvikling, studierejser, internationale konferencer, udviklingsprojekter, publikationer eller almene formål. Der er mange muligheder for at komme i betragtning til et legat, når der også kan tages sociale og økonomiske hensyn. Ansøgningerne behandles fortroligt.

Ledige medlemmer og medlemmer i den særlige kontingentgruppe (fraktion 6) kan også søge Ingefred Juul Andersens legat. Studerende i ernæring og sundhed kan ikke søge ifølge legatets fundats.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere: Søg et legat 

Yderligere oplysninger kan fås hos sekretær Else Lücking, telefon 24 82 69 49. Elektroniske ansøgninger mailes til else@lucking.dk eller sendes til Else Lücking, Østervej 2A, 4700 Næstved.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
4.127 andre er allerede tilmeldt
Vind et weekendophold

Like Folkeskolen på Facebook og deltag i lodtrækningen om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller med alt betalt!