Skoletjeneste vilforebygge vold

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Er der elever i din klasse, der bliver udsat for vold i familien? Krisecenter Odense stå bag en ny skoletjeneste, der omfatter informationer og dialog om vold i nære relationer. Fagpersonalet, der arbejder på Krisecenter Odense, tilbyder vejledning til grupper af skoleelever på selve centeret, og fra maj vil det være muligt for skoleklasserne at få fagpersonalet ud og holde oplæg om emnet. Tilbuddet gælder alle skoler i Region Syddanmark og er målrettet elever fra 5. til 10. klasse. Baggrunden er, at krisecenteret hvert år får mange henvendelser fra skoleelever, der søger oplysning om vold i nære relationer.

Ud over information og dialog stiller krisecenteret konsulentbistand til rådighed, hvis lærere finder det vanskeligt at handle i konkrete sager, hvor børn og unge lever med vold i familien.

Se mere på www.krisecenterodense.dk

Powered by Labrador CMS