Blog
0   3

Hvilket fokus?

Abonner på nyt om Fysik/kemi i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det vi har fokus på bliver vi bedre til, alene ved at have fokus på det. Derfor er det vigtigt at have det helt rigtige fokus, når vi planlægger vores undervisning.

På et fagudvalgsmøde i naturfagsteamet havde vi en drøftelse om indkøb af papirbøger og/eller digitale læringsplatforme.  Vi var, som alle andre naturfagslærere meget bevidste om, at få mest muligt ud af de ressourcer vi er betroet fra fællesskabet. Der var gode argumenter både for digitale- og papirbogsløsningen.  Begge løsninger har helt klart sine styrker og svagheder. Hvis man ønsker alle fordelene, kan man investere i et system, der har en lærebog og et digitalt system, der underbygger bogen. Vores drøftelse endte med at den bedste løsning, var en der bedst kunne dokumentere elevernes udbytte af undervisningen - gerne direkte i MeeBook.

Jeg bliver en smule bekymret, når mit fokus i arbejdet er så ensidigt. Jeg er bestemt ikke uenig i, at elevernes udbytte af undervisningen er meget vigtigt, men styrker den ensidige efterspørgsel på dokumentation elevernes læring?

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.467 andre er allerede tilmeldt