Debat

Som ordblind kan det være svært ang uddannelse

For et par år siden begik jeg en kæmpe fejl men jeg har i dag fundet en metode, som de fleste, som jeg har snakket med, synes at nogen af de ideer som kan være med til, at hjælpe dig i gang med det helt rigtige uddannelse. Hvordan kan det være?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som ordblind kan det være svært ang uddannelse. For et par år siden begik jeg en fejl. Som jeg fortryder den dag i dag. Mange ordblinde har ofte svært ved, at tage det rigtige valg for, at tage den rigtige uddannelse som ordblind. Jeg kommer ind på nogle gode punkter som måske kan være med til, at hjælpe, vejledere eller ordblindelærer til, at ordblinde får taget det rigtige valg i deres liv. Og nej ordblinde har lov til, at sætte sit mål højt selvom man har svært ved dansk.

Dermed så fortæller jeg også omkring det med, at komme i praktik, at man skal træffe det rigtige valg som kan være med til at gøre, at ordblinde ikke bruger alt deres energi på en forkert uddannelse.

Læs mere om "Hvordan søger man uddannelse som ordblind"

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget