Innovation
0   0

Byg en lodret have eller en 
tidsmåler på Engineering Day

Danmarks første Engineering Day finder sted en selvvalgt dag i uge 45. Her har 4.-9.-klasser mulighed for at bygge en tidsmåler eller designe en bygning, der gør det muligt at dyrke afgrøder midt i byen. Opgaverne er gratis og kan foregå lokalt på din skole eller på sciencecentre og ingeniør-uddannelser. Eleverne deltager samtidig i konkurrencen om at få et scienceshow. »Engineer the future« står bag begivenheden sammen med en række samarbejdspartnere som Tycho Brahe Planetarium, Økolariet i Vejle og Naturvidenskabernes Hus. Ideen er at have en dag om året, der er fastsat til at arbejde undersøgende.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.551 andre er allerede tilmeldt