Hjælp os til at blive klogere på madkundskab

Folkeskolen.dk/ernæring og sundhed vil gerne vide mere om forholdene for madkundskab i skolen. Derfor beder vi madkundskabslærere over hele landet om at svare på et spørgeskema, så kan beskrive de udfordringer, lærerne står med.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Har man altid en hel klasse, når man underviser i madkundskab? Hvor mange penge har man til råvarer per time per elev? Hvor mange lærere får efteruddannelse i madkundskab? Det er nogle af de spørgsmål, som vi gerne vil have madkundskabslærernes hjælp til at svare på.

Derfor beder vi dig som underviser i madkundskab om at besvare nedenstående spørgeskema. Det tager kun fem minutter, og vi vil være meget glade for din hjælp. Din besvarelse er selvfølgelig anonyme,  men vi håber, at nogle lærere også har lyst til at skrive deres telefonnummer i undersøgelsen, så vi kan kontakte dem og spørge nærmere ind.

Læs mere

Klik her for at besvare spørgeskemaet