Madkundskab
0   8

Hjælp os til at blive klogere på madkundskab

Folkeskolen.dk/ernæring og sundhed vil gerne vide mere om forholdene for madkundskab i skolen. Derfor beder vi madkundskabslærere over hele landet om at svare på et spørgeskema, så kan beskrive de udfordringer, lærerne står med.

Har man altid en hel klasse, når man underviser i madkundskab? Hvor mange penge har man til råvarer per time per elev? Hvor mange lærere får efteruddannelse i madkundskab? Det er nogle af de spørgsmål, som vi gerne vil have madkundskabslærernes hjælp til at svare på.

Derfor beder vi dig som underviser i madkundskab om at besvare nedenstående spørgeskema. Det tager kun fem minutter, og vi vil være meget glade for din hjælp. Din besvarelse er selvfølgelig anonyme,  men vi håber, at nogle lærere også har lyst til at skrive deres telefonnummer i undersøgelsen, så vi kan kontakte dem og spørge nærmere ind.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.243 andre er allerede tilmeldt