Debat

Næstformandsvalget

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med interesse og forundring, jeg har fulgt debatten om Stig Andersens kandidatur til næstformandsposten i DLF.

Interesse, fordi jeg i mange år har kendt Stig gennem mit arbejde som tillidsrepræsentant og kredsstyrelsesmedlem i Stigs kreds, og forundring, fordi det billede, der tegnes af Stig, ikke passer med det billede, jeg har af ham.

Jeg har altid oplevet Stig som fagligt kompetent med en meget stor saglighed, når et emne fremlægges, ikke mindst hans analyser og problematiseringer har ofte givet stof til eftertanke. At Stig lytter til medlemmerne, når de mod hans ønske stemmer nej til overenskomsten, og derudfra fastlægger, hvad der så skal være opfyldt som minimum for at sende et nyt forslag til afstemning, tæller for mig kun til hans fordel.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Leif Pedersen

kongresdelegeret

kreds 132, Silkeborg