Uskolet
0   2

Gamere, der tjener millioner, 
er ti ud af ti danske 
børns bedste argument

Professionelle gamere, der har gigantiske månedslønninger, lukrative sponsorater, og som konkurrerer internationalt om milliongevinster, er dét argument, som ti ud af ti danske børn benytter sig af, når de forsøger at få lov til at sidde »lige en halv time til« foran skærmen.

Artiklen fortsætter under banneret

Den såkaldte eSport er i kraftig vækst, og det gør det mere meningsfuldt at lade børn sidde i endnu længere tid med spil som Counter-Strike, World of Warcraft og League of Legends - nemlig for at dygtiggøre sig. I hvert fald hvis det står til børnene selv.

»Jeg skal lige skyde færdig, så skal jeg nok gå i seng«, argumenterer for eksempel 11-årige Albert over for sine forældre, »Så vil jeg om kort tid tjene mere end jer to tilsammen, og så lover jeg at hjælpe med det lån, I hele tiden skændes om - eller 'diskuterer'«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Folkeskolen.dk er lukket for indlæg og kommentarer fra 6. juli og i uge 28 og 29 - vi åbner igen mandag den 23. juli. God ferie!

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ