Lyngby-Taarbæk-sag om nationale test går videre

Lyngby-Taarbæk Kommunes forvaltning går nu videre med forslaget fra to byrådspolitikere om at undersøge, hvad der skal til af test og styrket evaluering, hvis kommunen som forsøg skulle søge dispensation fra de nationale test.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På Børne- og Ungdomsudvalgets møde i Lyngby-Taarbæk i går foreslog for- og næstformand, Dorthe la Cour og Mette Hoff, at forvaltningen undersøger "mulighederne for og konsekvenser af forsøgsvis ikke at afvikle nationale test på vores skoler".

De to politikere mener, at Lyngby-Taarbæks skoler allerede har en meget velfungerende test- og evalueringskultur og vil gerne vide, hvordan den eventuelt skal suppleres for at opnå en dispensation. Sagen gik videre fra udvalget, så forvaltningen nu tager fat på en nærmere undersøgelse, oplyser Mette Hoff, Socialdemokratiet.

Lyngby-Taarbæk-politikere vil udfordre obligatoriske nationale test