Lærer til lærer

Underviser du i de almene klasser elever med ADHD?

Så vil jeg rigtig gerne snakke med dig! Jeg søger folkeskolelærere i de almene klasser, der har/har haft elever med ADHD.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sociologistuderende søger informanter til specie omkring inklusion af børn med ADHD i de almene klasser. Specialet omhandler hvilken betydning ADHD diagnosen har for folkeskolelærere, for deres arbejde med, og opfattelser af eleverne med ADHD.

Interviewet er et personligt interview af ca. 1 times varighed og du vil blive anonymiseret i specialet. Det kan foregå på din skole eller hvor det er lettest for dig. Interviewperioden er fra uge 39-43.

Interviewet vil handle om din forståelse af diagnosen ADHD, børn med ADHD og i hvilket omfang/hvordan diagnosen er produktiv/attraktiv/kontraproduktiv for dit arbejde.

Har du noget på hjerte eller erfaring med ovenstående, så hører jeg meget gerne fra dig. Du kan kontakte mig på: ane-bech@hotmail.com eller ringe på 29827706.

På forhånd tak!