Sociale medier
0   0

Instagram slettede billede af handicappet dreng på opfordring af en anden bruger

En britisk mor er vred over, at Instagram for nylig slettede et foto af hendes handicappede søn, skriver metroxpress.dk. Han er født med et syndrom, som betyder, at han mangler både øje, øjenhule, næsebor og øret i venstre side. Moren blogger om livet med sin handicappede søn på blandt andet Instagram, men da hun delte et foto af ham uden sin øjenprotese, blev det rapporteret til Instagram af en anden bruger. Det fik mediet til at slette billedet. Instagram har siden undskyldt over for moren og sat billedet tilbage igen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.012 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
11.260 andre er allerede tilmeldt