Historie
0   3

En lektion i H.C. Andersen

H.C. Andersens eventyr er forunderlige og tankevækkende, ikke moraliserende eller normative. De giver ikke svar på, hvordan verden skal opfattes, og derfor er det naturligt, at undervisningsmaterialet om den folkekære forfatter følger samme filosofi.

Det er Odense Bys Museer, som står bag »H.C. Andersen i undervisningen«, der er et undervisningsmateriale, som henvender sig til 0., 1. og 2. klassetrin. Ifølge museumsinspektør Henrik Lübker handler det ikke om fakta og facit, men om at eleverne skal bruge deres fantasi og fortællelyst.

Artiklen fortsætter under banneret

Undervisningsmaterialet indeholder blandt andet en guidet tur fra museet H.C. Andersens Hus over hans barndomshjem og videre til Odense Domkirke.

Få mere at vide på: museum.odense.dk/.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.459 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
16.974 andre er allerede tilmeldt