Debat

En kasse vin til den, der kan dokumentere fremgang for reformen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folk tror, man overdriver, når man siger, at reformen stort set ingen som helst entydigt positive resultater kan udvise, og at den tværtimod er ved at ødelægge folkeskolen.

Bedre trivsel, styrket faglighed, reduceret negativ social arv, bedre og mere spændende og varieret undervisning, øget læring, bedre inklusion, mindre uro, 45 minutters bevægelse dagligt på alle klassetrin, flere ekskursioner, mere samarbejde med lokalområdet, øget inddragelse af foreninger, udstrakt samarbejde mellem lærere og pædagoger, mindre privatskoleandel, bedre ledelse.

Alt dette lovede reformpolitikerne befolkningen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det eneste punkt, hvor man kan påvise en signifikant udvikling i retning af disse mål, er de 45 minutters daglige bevægelse. På samtlige øvrige områder er der stilstand eller direkte tilbagegang.

Til den, der kan dokumentere en signifikant fremgang på landsplan på blot et af disse områder (bortset fra bevægelse), udloves hermed en kasse god rødvin.