Debat

Folkeskolebørn søges til fokusgruppe!

Vi er fem journalister, der arbejder på et mediekoncept, der skal give skolebørn større viden om Færøerne. Derfor søger vi børn i 5.-6. klasse til en fokusgruppe.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sammen med fire andre journalister arbejder jeg på at lave et mediekoncept, der skal give skolebørn større viden om Færøerne. Da projektet er henvendt til målgruppen 5.-6. klasser – børn på omkring 11-12 år – leder vi efter en fokusgruppe i denne alder, som kan gøre os klogere på, hvordan vi bedst muligt får lavet et godt medieprodukt til børnene.

Vi skal gerne bruge 8 børn – 4 piger og 4 drenge. Vi søger dog ikke børn, der i forvejen har relationer til Færøerne, da de jo i forvejen kender til Færøerne. Fokusgruppeinterviewet vil vare halvanden time med forskellige sjove øvelser og snak med børnene. Vi kommer ud på skolen, hvor det kan foregå. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med kage mm. til børnene og en flaske vin til læreren som tak for jeres tid.

Vi ønsker, at fokusgruppen sættes op hurtigst muligt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Hvis du tænker, at det kunne være interessant for elever i din klasse, så kontakt mig på: 30 11 56 54 eller akmhaase@mail.dmjx.dk for at høre mere.

Med venlig hilsen

Anne Katrine Haase

Journalist, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole