Blog
0   6

Falihos har fået nyt logo

Abonner på nyt om Falihos i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

– men hvorfor nu det?

I mange år har Falihos nu haft det samme logo – et kraftigt tegnet solhjul som flere har moret sig over at gætte, hvad kunne forestille. Det er nu ikke derfor, vi i bestyrelsen har valgt at ændre vores logo, så det fremstår en kende mere tilgængeligt for øjet.

I bestyrelsens beretning til generalforsamlingen skrev jeg forleden: ” … udvikling tror jeg er nødvendigt for at vi består. Noget af det jeg hører når jeg møder lærerkolleger er, at de har bemærket den dynamik vi har fået skabt i foreningen og det er vi nødt til at holde fast i – hvis vi stiller os tilfredse og ikke bevæger os hen, hvor man lægger mærke til os, så kan vi lige så godt dreje nøglen. Hvis ikke vi gør os uundværlige, så er vi det ikke.” 

En måde at generere, den udvikling vi ønsker at skabe i foreningen, var i første omgang at gøre vores fysiske blad elektronisk, så vi kunne frigive midler til netop at skabe dynamik. Nu vil vi illustrere det med et nyt logo. Skal vi sælge ny vin, kræver det også nye flasker.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.569 andre er allerede tilmeldt