Debat
0   1

Skal danske skolebørn undervises i korruption og bestikkelse i pengeugen?

Danske Bank medvirker til bestikkelse og korruption. Kan bankens ansatte undervise i skolerne i pengeugen?

Danske Bank stiller med mange undervisere i skolernes pengeuge. Men kan FinansDanmark og Danmarks Matematiklærerforening garantere, at der ikke kommer bankfolk, som er indblandet i Danske Banks medvirken i at kanalisere 18 mia. kr. fra Aserbajdan til bestikkelse og korruption af europæiske politikere og medier?

 

Artiklen fortsætter under banneret

Danske Bank har medvirket til at kanalisere milliarder ind i Europa for at smøre politikere og medier til at tale godt om en diktaturstat.

 

Det er en helt grundlæggende demokratisk trussel, som nu også kan sprede sig til den danske skoleverden til næste år i uge 11.

 

Danske Bank har hidtil afvist at oplyse om størrelsen af økonomiske gevinst ved banken medvirken til hvidvask.

 

Spørgsmålet er om FinansDanmark og Danmarks Matematiklærerforening fortsat har tillid til bankens ansatte som undervisere?

 

Spørgsmålet er: Skal danske skolebørn undervises af personer, der medvirker til korruption og bestikkelse?

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.612 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.595 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks