Debat

Skal danske skolebørn undervises i korruption og bestikkelse i pengeugen?

Danske Bank medvirker til bestikkelse og korruption. Kan bankens ansatte undervise i skolerne i pengeugen?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danske Bank stiller med mange undervisere i skolernes pengeuge. Men kan FinansDanmark og Danmarks Matematiklærerforening garantere, at der ikke kommer bankfolk, som er indblandet i Danske Banks medvirken i at kanalisere 18 mia. kr. fra Aserbajdan til bestikkelse og korruption af europæiske politikere og medier?

Danske Bank har medvirket til at kanalisere milliarder ind i Europa for at smøre politikere og medier til at tale godt om en diktaturstat.

Det er en helt grundlæggende demokratisk trussel, som nu også kan sprede sig til den danske skoleverden til næste år i uge 11.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Danske Bank har hidtil afvist at oplyse om størrelsen af økonomiske gevinst ved banken medvirken til hvidvask.

Spørgsmålet er om FinansDanmark og Danmarks Matematiklærerforening fortsat har tillid til bankens ansatte som undervisere?

Spørgsmålet er: Skal danske skolebørn undervises af personer, der medvirker til korruption og bestikkelse?