Uskolet
0   4

Aj, nu synes streng lærer altså godt snart,

at klasse kan lægge de telefoner lidt væk, ikke?

»Aj, nu synes jeg altså ærligt talt godt snart, at I kan tage og lægge de mobiltelefoner lidt væk, ikke?« Sådan lød den skarpe henstilling til en udskolingsklasse torsdag formiddag fra deres megastrenge lærer, som bare ikke giver dem lov til noget som helst. Kort efter blev tonen yderligere skærpet: »I er altså nødt til, hør lige efter en gang, jeg har sagt … ssschyyy, jeg har sagt, vil I ikke nok være søde og ikke sidde med de dér spil, og hvad det er, hele tiden«. Eleverne henviser til, hvad de kalder deres nye professionelle råderum.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ