Uskolet
0   8

Debattør: Jeg aner ikke, hvad jeg taler om

En flittig deltager i den diskussion om folkeskolen, som traditionelt finder sted omkring skolestart, skriver i et af mange debatindlæg: »Jeg aner ikke, hvad jeg taler om, og jeg synes blandt andet, at den danske folkeskole gør en hel masse forkert«. Han fortsætter: »Bla bla bla mit eget barns skole …. bla bla bla mistet respekten bla bla bla strammes op … bla bla bla en af verdens dyreste folkeskoler … jeg læste også forleden …. bla bla bla børnene, det går ud over …. konsekvenser bla bla bla faglige niveau … godt klar over, at det var en anden tid, men da jeg selv gik i skole, var der altså ikke noget med bla bla bla … høre efter bla bla bla disciplin bla bla bla curling … nationale test bla bla bla Pisa … en investering i fremtiden«. Debattøren slutter: »Bla bla bla bla bla bla Kina«.

 

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ