Blog
0   6

Tilbage til det allervigtigste studie

Abonner på nyt om Inge Bech i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Tak for al den inspiration og glæde for faget, I deler

Sommerferien er slut. Det har været en lang fornøjelse. Jeg har været underviser på Pluscamps matematiklejr, jeg har været i sommerhus med familien og hygget med kæresten. Jeg har med stor interesse fulgt planlægningen af undervisning og pynt af lokaler til studiestart på diverse facebookgrupper. Det kildrer simpelthen i maven for, at det bliver min tur. Jeg er ikke i tvivl om, at det er hårdt at være folkeskolelærer... og jeg gør det måske heller ikke altid nemmere.

Jeg er efter jeres og min uddannelse for ikke at være god nok. Jeg er kritisk overfor en uddannelse og et fag, som betyder alverden for mig. En uddannelse og et fag, som jeg synes er det vigtigste i hele verden. En uddannelse og et fag vi ikke værner nok om. Lærerfaget er ikke nær så respekteret som det burde være. Og uddannelsen er altså ikke god nok.

Ja jeg gør det nok ikke altid nemmere.

Men hold op hvor findes der også bare fantastiske eksempler på skide dygtige og engagerede lærere og studerende. Lærere og studerende der hele tiden reflekterer og udvikler. Det er en fornøjelse, når I deler jeres arbejde.

Artiklen fortsætter under banneret

Og en gang imellem bliver jeg også budt på en undervisning, der bare siger spar to. På læreruddannelsen er der også de undervisere, der lytter. De undervisere, der formår at engagere de studerende til at være medskabere af undervisningen. De undervisere der virkelig brænder for, at vi skal brænde for at blive folkeskolelærere. Tak til min underviser i dag for at være en af dem. Det var en oplevelse! Hvor er det dejligt at være igang igen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
315 andre er allerede tilmeldt