Blog
0   2

Netværk i de praktiske fag skal prioriteres i kommunerne

Abonner på nyt om Folkeskolens håndværk og design-rådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg er ansat et sted, hvor jeg har flere gode kolleger i håndværk og design. Det er en gave, når der opstår nye idéer eller udfordringer. Jeg er heldig. Det er det ikke alle der er. Derfor er der brug for stærke netværk i kommunerne.

Som underviser i håndværk og design, har jeg rigtig meget glæde af mine gode kolleger på skolen. Et godt samarbejder betyder alt, når man ønsker at udvikle nye idéer, få støtte og udvikle sig.

Det er ikke alle der er så heldige at have det, og derfor er de faglige netværk i kommunerne vigtige.

Jeg er ansat i Slagelse Kommune. Her er der faglige netværk for dansk og matematik. Der er også læsevejledere. Hvorfor er der ikke et netværk for de praktisk musiske fag? Jeg mener, med udsigten til, at vi kommer til at mangle håndværkere i den nærmeste fremtid, og med et stort antal unge, der ingen uddannelse har, hvorfor satser man så ikke på, at styrke de faglige netværk? På den måde kan vi hjælpe hinanden til, at blive endnu bedre undervisere og til i samarbejde skolerne imellem, at fange de unge der ender uden uddannelse. Eller ihvertfald gøre et ihærdigt forsøg på det.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvordan det står til i kommunerne landet over. Er det samme problemstilling?

Artiklen fortsætter under banneret

Håndværk og design netværk i Slagelse Kommune.

D. 28. september afholder jeg en workshop på Skælskør Skole. Overskriften er dialog om læringsmål og succeskriterier, da mange af os ser præcis dét som en udfordring i den praktiske undervisning. Men indholdet er dog lige så meget dialog og networking blandt undervisere i håndværk og design i Slagelse kommune. Fordi der er brug for det Så hvis du er ansat i Slagelse Kommune, så kom og vær med. Workshoppen er gratis, så kontakt mig, hvis du er interesseret. For der er brug for, at vi netværker med vores kolleger i hele kommunen. 

Hvordan bliver de praktiske fag prioriteret i din kommune?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.127 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
310 andre er allerede tilmeldt