Anmeldelse Engelsk
0   218

Focus on School Shootings

Focus on School Shootings

Fakta


Titel
Focus on School Shootings

Forfatter
Heidi Kokholm, Lene Nielsen


Student's Book, 60 sider, 200 kroner. Teacher's Guide, 96 sider, 618,75 kroner. Teacher's cd-audio: 531,25 kroner

Type
Diverse

Forlag
Alinea

School shootings er et emne, som i den grad er oppe i tiden, når man underviser elever i engelsk i overbygningen. Det skyldes ikke blot den enorme mediedækning i forbindelse med skoleskyderier, men også de meget komplekse årsager til og forklaringer på fænomenet.

Artiklen fortsætter under banneret

Derfor er det en utrolig fornøjelse at få et kvalitetsmateriale i hænderne, som man i den grad kan bruge i sin engelskundervisning. "Focus on School Shootings" rammer målgruppen lige i øjet med meget aktuelle og afvekslende tekster, der beskriver nogle af de mest kendte skoleskyderier i USA. Gennem de forskellige tekstgenrer afspejles mulige årsager til skyderierne, og eleverne får et godt indblik i den amerikanske våbenlovgivning. Til sidst fokuserer forfatterne på, hvad systemet gør for at forhindre nye tilfælde.

Grundbogen, som i øvrigt har et flot layout, suppleres fint af cd'en, hvor alle bogens tekster præsenteres. De autentiske interview med menige amerikanere, som blandt andet udtaler sig om våbenlovgivningen, er specielt interessante.

Lærervejledningen er en guldgrube af informationer om de enkelte temaer og kapitler. Der gives gode tips til arbejdet med skoleskyderier via forskellige kopiark og opgavetyper som for eksempel tominutterstaler. Lærervejledningen er også stedet, hvis man skal finde supplerende materialer og se eksempler på dispositioner og prøvespørgsmål til den mundtlige prøve i engelsk i 9. klasse. Her kan man ikke se internetlink til arbejdet med hvert enkelt kapitel, men de findes på bogens hjemmeside www.elevunivers.dk  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.764 andre er allerede tilmeldt