Debat
0   7

Stop Psykiske overgreb på børn!

At præsentere problemerne for børn, der er involveret i høj konflikt skilsmisse kan forhindre børnene udvikler: aggression, depression, opmærksomhed underskud af energi og psykiske lidelser, dårlig akademisk ydeevne, mobning og oppositionel svigt uorden. Mange af de samme børn bliver på grund af deres patologi mærket resten af livet som et resultat, patologien er ikke børnenes, men deres forældre. som har et ubehandlet bardomstrauma.

Kære Skoleledere, lærer og Skolepsykologer

Det er på tide, at vi står sammen og gennemfører forebyggende interventionsprogrammer for vores elever som lever med skilsmisse og forældremyndighedsager. Statistikker viser, at 25% eller flere skilsmissebørn vil lide følelsesmæssigt traume som følge af deres forældres handlinger.

Disse film kan hjælpe dig med at forstå intensiteten af ​​dette problem.

Artiklen fortsætter under banneret

At præsentere problemerne for børn, der er involveret i høj konflikt skilsmisse kan forhindre børnene udvikler: aggression, depression, opmærksomhed underskud lidelse, dårlig akademisk ydeevne, mobning og oppositionel svigt uorden. Mange af samme børn bliver på grund af deres patologi mærket resten af livet som et resultat, patologien ikke er børnene, men deres forældre. som har et ubehandlet bardomstrauma.

Undersøgelser viser også, at forældre er mere tilbøjelige til at deltage i rådgivningssessioner i skolerne, inden de indvilliger i eksterne ydelser. Det betyder, at vi som skolepersonale kan hjælpe eleverne, hvis vi træder frem og tilbyder oplysning til familierne På nuværende tidspunkt er skoleledere eller lærer ikke forpligtet til at tage kurser i familierådgivning, men det forhindrer ikke skoleledelse at tilføre familierådgivning til deres videns base. At erhverve familie rådgivning færdigheder samt en dybtgående forståelse af det følelsesmæssige overgreb, der forekommer hos børn, vil give lærer den viden der skal til for ikke at deltage i disse psykiske overgreb og det vil hjælpe forældre med at omstrukturere deres adfærd for deres børns skyld.

Som Target Forældre og forkæmper for børn som lever i psykiske overgreb foreslår jeg, at følgende handlinger starter:

Se og lyt til Dr Childress YouTube videoer ovenfor

Læs Dr. Amy Bakers artikel, " Working with alienated children and their targeted parents:

Forslag til lydfiler og bøger for skolepsykologer"

Hent en kopi af DVD ‘en "Welcome Back Pluto" af Dr. Richard Warshak

Læs artiklen: " An evaluation of the efficacy of a preventive intervention for 4th-6th grade urban children of divorce ", af Pedro, Alpert-Gillis & Cowen

Læs den narcissistic parent af Dr Childress A guidebook for professionals.

Læs Bogen Foundation af Dr Childress.

 

Vi efterlader ingen børn i stikken. Det betyder alle professionals omkring børnene skal hjælpe til og afhjælpe de problemer, børn oplever!

 for at hjælpe dem med at helbrede og give dem oplysninger for at forhindre dyb følelsesmæssig ar. Børn kan ikke hjælpe sig selv, og du vil ikke hjælpe dem, medmindre du oplyser dem om problemerne med skilsmisse og forældremyndighed.

Venligst mail til os på Fagfolk@bpm-parental-alienation-support-group-skandinavien.dk

for de ovennævnte artikler og yderligere ressourcer på psykiske overgreb på børn.

Skolelærer deltager ikke i forældremyndighedsager som Bisiddere, det gør Børn Vilkår!

En Voksen som ikke snakker med begge forældre.

Skolelærer samarbejder og snakker med begge forældre og derfor er de partisk som bisiddere!

Med venlig hilsen

Bpm Parental Alienation Awareness organisation EU.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.667 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
519 andre er allerede tilmeldt