Debat
0   2

Vi skal huske at drømme

også selvom det nogle gang, kan se umuligt ud, når du står med hovedet mod muren.

"Du sidder bagved bordet og ser op på tavlen. Læreren står og skriver bogstaver, og din hjerne kører derudaf, men de give ikke nogle mening. “Hvordan kan det være de andre forstår, de bogstaver der står på tavlen? Jeg kan ikke forstå det! Hvad er der galt med mig!” tanker der gør at dine drømme forsvinder længere og længere ud i horisonten. Men det behøver ikke at være sådan!"

 

Artiklen fortsætter under banneret

Det har jeg fundet ud af, for i dag kan jeg kalde mig selv for forfatter. Det er selvom jeg gik ud af folkeskolen med 71 fejl i retstavningseksamen fordi jeg er ordblind. Jeg har skrevet mere om hvorfor du som ordblind, skal gå efter dine drømme

 

Mvh Jesper Sehested 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Folkeskolen.dk er lukket for indlæg og kommentarer fra 6. juli og i uge 28 og 29 - vi åbner igen mandag den 23. juli. God ferie!

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.048 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
17.030 andre er allerede tilmeldt