Folkeskolens leder:

Kære læsere

Underrubrik

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Min favoritlærer, mødre-kaffe og profilskoler med idrætslinjer. Journalist i praktik som lærer, unge, som tager de første skridt med klassen, og Vagn Madsen igen igen ...

Der er et mylder af ildsjæle, projekter, ideer og drømme, som konstant bobler op i folkeskolen - med lille f. Og rigtig meget af det får plads i Folkeskolen - med stort F.

I har som læsere kvitteret ved at gøre Folkeskolen til et af de mest læste og troværdige faglige medier i Danmark.

Fagbladet Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og netmedierne folkeskolen.dk, specialpaedagogik.dk og ernaeringogsundhed.dk har fået mig som ny ansvarshavende chefredaktør og leder af en gruppe kompetente og engagerede journalister. Som journalist med speciale i uddannelsesstof er jeg den første ikke-læreruddannede redaktør på Folkeskolen. DLF har en flot tradition med et uafhængigt medlemsblad, hvor der er plads til diskussion og uenighed. Den tradition har jeg nu fået lov til at værne om. Samtidig med at jeg har fået ansvaret for at udvikle både blade og netmedier, så de holder trit med tiden.

Hanne Birgitte Jørgensen, ansv. chefredaktør, hjo@dlf.org