Debat
3   15

Skal bankdirektører have lov til at undervise folkeskoleeleverne uden at blive sagt i mod?

Pengeuge 11 - 2018

 

 

Nykredits meget kontroversielle direktør Michael Rasmussen underviser skoleelever om i pengesager . Michael Rasmussen er også formand for bankernes organisation FinansDanmark og modtager selv 12 mio. kr. i bonus som præmie for at børsnotere Nykredit.

 

Artiklen fortsætter under banneret

I OxfamIBIS arbejder vi på at forberede en landsdækkende kampagne for at det skal være bedre balance i undervisningen i pengeugen, uge 11 2018, så bankerne ikke kan “indoktrinere” eleverne uden at blive sagt imod.

 

Vi vil gerne i kontakt med folk med kendskab til indholdet af pengeugen i de tidligere år, hvor  FinansDanmark (tidligere Finansrådet) har stået for aktiviteterne alene.

 

Billedet er fra pengeugen i 2017. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.669 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.668 andre er allerede tilmeldt