Debat

Skal bankdirektører have lov til at undervise folkeskoleeleverne uden at blive sagt i mod?

Pengeuge 11 - 2018

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nykredits meget kontroversielle direktør Michael Rasmussen underviser skoleelever om i pengesager . Michael Rasmussen er også formand for bankernes organisation FinansDanmark og modtager selv 12 mio. kr. i bonus som præmie for at børsnotere Nykredit.

I OxfamIBIS arbejder vi på at forberede en landsdækkende kampagne for at det skal være bedre balance i undervisningen i pengeugen, uge 11 2018, så bankerne ikke kan “indoktrinere” eleverne uden at blive sagt imod.

Vi vil gerne i kontakt med folk med kendskab til indholdet af pengeugen i de tidligere år, hvor  FinansDanmark (tidligere Finansrådet) har stået for aktiviteterne alene.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Billedet er fra pengeugen i 2017.